Справжнє свято дитинства!

Блог Наталії Ємець / Блоги.

#ГолосЖінкиЄднаєУкраїну!

1 червня – Міжнародний День захисту дітей. Традиційно в цей день проходять різноманітні заходи для малюків. От і в Чернігові, з десятої години ранку на Алеї Героїв, відбувалося неймовірне, драйвове та інтерактивне свято для дітлахів – «Мирний квартал»!

А розпочалося воно подарунком від студентів Чернігівського національного технологічного університету – танцювальним флеш-мобом. І закрутилося – завертілося. Цікаві локації і майстер-класи. Посмішки і гарний настрій.

Кожна дитина могла знайти собі заняття до душі: ігри, конкурси, спортивні змагання, катання на картах і веломашинках, малювання і розмальовки, зйомка біля хромакея і аквагрим. Ось неповний перелік розваг, які підготували організатори для малюків.

Неабиякий ажіотаж серед команд шкіл Чернігова викликав конкурс малюнку на асфальті. Кожна команда створила шедевр! Перемогла дружба! Кожен учасник отримав подарунок, а школи – відзнаку і приємний сюрприз.

Працювала і «Майстерня юних художників», а студенти ЧНТУ підготували виставку художніх робіт.

Надзвичайно атмосферним став майданчик майстер-класу «Арт-терапія». Не тільки діти, а й дорослі могли не лише виконати арт-терапевтичні вправи, а й поспілкуватися з професійними психологами.

А наші блогери-початківці змогли «голосно заявити» про себе на майданчику «Чернігівська блогосфера». Кожен розповідав свою історію у проекті «Голос жінки має силу!».

Але, мабуть, найбільш цікавою була локація Чернігівського національного технологічного університету. Кожна дитина, від крихітки до підлітка, могла тут знайти для себе цікавинку. Справді, «Університет в житті міста!» – це не просто гасло, а цілеспрямована програма, яка ефективно втілюється в життя.

А від себе хочу щиро подякувати студентам і колегам по університету за надзвичайно згуртовану командну роботу! Дуже важливо, що проекти, які мають соціальне спрямування, зокрема, і «Голос жінки має силу!», знаходять всебічну підтримку і керівництва, і колективу ЧНТУ.

Отже, більше двох місяців підготовки не були марними. Не зважаючи на прогнози, навіть погода, дарувала безхмарне небо і сонячні промінчики! Свято стало чудовим подарунком для малечі Чернігова. Висловлюємо щиру подяку нашим партнерам Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Чернігівському національному технологічному університету, музею сучасного мистецтва «Пласт-арт». Такі акції єднають не тільки Чернігівщину, а й всю Україну

#WomenVoicesCount
#HumanRightsFoundation
#ArtForPeace
#ГолосЖінкиМаєСилу
#ФундаціяПравЛюдини

#люблю_ЧНТУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *