Запрошуємо до співпраці!

В рамках реалізації проекту «Голос жінки має силу!» та за сприяння Чернігівського національного технологічного університету створена блогплатформа «Чернігівська блогосфера»:   https://blog.stu.cn.ua/

«Чернігівська блогосфера» це відкритий блог-ресурс, який має за мету висвітлення діяльності університету та його участі в освітньому, економічному, суспільному та культурному житті регіону та держави. Платформа відкрита для кожної людини, яка має відношення до університету, досягла повноліття та готова надати чітко сформульований пост. Головні критерії для розміщення матеріалів — відповідність фактів дійсності, коректно викладений текст, зрозуміла мета публікації посту. Блог-платформа також надає можливість розміщення відео – постів (формат МР4 ) та посилань на особисті YouTube –канали або сторінки у Facebook.

Запрошуємо до публікації постів та створення власних блогів усіх, хто хоче долучитися до кола небайдужих, поділитися своїми ідеями та враженнями щодо подій та фактів, які відбуваються в українському суспільстві, Чернігівському регіоні,  нашому університеті!

Матеріали для публікацій надсилаються модератору на e-mail : [email protected]

Власна блог-сторінка автора відкривається на блогплатформі при наявності трьох опублікованих  постів.

#WomenVoicesCount
#HumanRightsFoundation
#ArtForPeace
#ГолосЖінкиМаєСилу
#ФундаціяПравЛюдини