«Мабуть, я зараз вас здивую…»

Блог Наталії Ємець / Блоги.

Останнім часом ми звикли, що в соцмережах з’являються фото українців, яких ми хочемо зробити “популярними” через їх ганебні вчинки.
А я пропоную інше. Давайте викладати світлини не тих, кого ми хочемо присоромити. І не тих, хто на кожному розі кричить про патріотизм і самопожертву. А тих, хто чесно і гідно працює, виконує свої обов’язки. Саме ці наші співвітчизники змінюють Україну, потихеньку роблять її такою про яку усі ми мріємо.

А спонукала мене до такої ідеї звичайна продавчиня з кіоску «Салтовський», що у нас в Чернігові на розі вулиць Захисників України і Рокосовського. Купила тут шматочок сиру й забула його. А згадала про це тільки вранці, коли готувала сніданок. Йшла на роботу та й думаю, а ну бо зайду, спитаюся. Навіть стало цікаво, такий собі експеримент. Зізнаюся чесно, була впевнена, що задарма. Та ось тобі, дістають з холодильника мій сир, ще й з посмішкою вручають.
Дякую Вам, пані Оксана Алексеенко, за те, не дали зневіритися в нас, українцях. Вселили надію, що ми змінюємося і все у нас буде добре)
Пропоную зробити своєрідний флеш-моб: давайте робити знаменитими добрих і порядних співвітчизників. Таке собі коло добропорядності.
Тож долучайтеся, небайдужі!!!

#WomenVoicesCount
#HumanRightsFoundation
#ArtForPeace
#ГолосЖінкиМаєСилу
#ФундаціяПравЛюдини

https://www.facebook.com/groups/women.voices.count/

30.03.2019

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *