Барвистий настрій

Блог Ольги Тимченко / Блоги.

Осінь буває різною: теплою і яскравою, похмурою і печальною, задумливою і тихою. І коли природа готується відпочивати, нам дуже бракує сонячного тепла, привітного ластівчиного щебетання, квіткового розмаїття…

Арт-терапевтичне заняття «Барви осені» в рамках проєкту «Голос жінки має силу» – невеличка спроба наповнити життя свіжими кольорами, позитивними емоціями, радістю спілкування. Осіннє листя, спільна творчість, особисті спогади, запашна кава дозволили кожній учасниці заходу відчути свою хвилинку радості, пізнати себе, відкрити цікаві сторони життя. І тут не треба ставити якусь мету, чогось досягати, якнайшвидше добиватися певного результату, когось наздоганяти і випереджати, бути кращою… Треба просто бути собою, відчувати себе частинкою світу. Потрібно лише це. Нам це вдалося.

Дякую учасницям арт-терапевтичного заходу за їх емоції, щирість, внесок кожної у створення позитивного настрою і чудову атмосферу в групі.

Дякую координаторці проекту Наталії Ємець за організацію арт-терапевтичного заняття «Барви осені» і надану можливість приймати участь в проєкті «Голос жінки має силу».

#WomenVoicesCount

#ГолосЖінкиМаєСилу

#ArtForPeace

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *