Блог Ольги Тимченко

ЩОДЕННИК ВДЯЧНОСТІ
21.02.2020
Чи важко бути вдячним: батькам, Всесвіту, Богу, вчителям, друзям, обставинам, ворогам?
БАРВИСТИЙ НАСТРІЙ
28.10.2019
Осінь буває різною: теплою і яскравою, похмурою і печальною, задумливою і тихою. І коли природа готується відпочивати, нам дуже бракує сонячного тепла, привітного ластівчиного щебетання, квіткового розмаїття…

ТРИ ЛАСТІВКИ – ТРИ ДОЛІ
15.10.2019
Чи повертаються ластівки з далекої Африки додому під час війни? Я не знаю. Але дуже хочеться вірити, що повертатися буде куди, що буде нове життя і нові мрії, світлі, яскраві мрії…
ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ
29.09.2019
Чудове вересневе свято дітей і дорослих. Яскраві барви осені, сонячний суботній день,посмішки друзі в, креативна ідея трафаретного фарбування паркану, святковий настрій – все співпало!
У ЧОМУ СИЛА ВДЯЧНОСТІ?
23.09.2019
Чи вважаєте ви себе ввічливою людиною? Чи вмієте дякувати і бути щирою?  Що для вас є подякою? Такі прості запитання, але варті того, щоб над ними замислюватися!
ДЕСЯТЬ ІДЕЙ ДЛЯ НОВОГО ХОБІ.
ЧАСТИНА IV.
22.08.2019
Наше хобі – це наше все. Хобі – це можливість відпочити, отримати задоволення, поспілкуватися з однодумцями, розширити кругозір, набути досвіду, реалізувати свій творчій потенціал. Іноді хобі переростає в професію і змінює наше життя…
ХОБІ-ТЕРАПІЯ АБО ЯК ДОПОМОГТИ СОБІ БЕЗ ПСИХОТЕРАПЕВТА.
ЧАСТИНА ІІІ.
20.08.2019
Як «правильно» обирати захоплення? Звичайно ж це відбувається найчастіше спонтанно… Побачили, відчули, сподобалось, відгукнулось і захопились. Але все ж таки зауважу, що на вибір захоплення впливає характер .
ХОБІ-ТЕРАПІЯ АБО ЯК ДОПОМОГТИ СОБІ БЕЗ ПСИХОТЕРАПЕВТА.
ЧАСТИНА II.
26.07.2019
Дуже часто в ході спілкування з клієнтом психотерапевти рекомендують саме хобі в якості простого рішення розв’язання проблеми, пошуку себе, підвищення самооцінки.
ХОБІ-ТЕРАПІЯ АБО ЯК ДОПОМОГТИ СОБІ БЕЗ ПСИХОТЕРАПЕВТА .
ЧАСТИНА I.
18.07.2019
Кожного дня ми потопаємо в океані емоцій, подій, нових зустрічей, невідкладних справ. Ми поспішаємо творити добро, бути тут і зараз, піклуватися про своїх близьких. А на себе часу знову не вистачає!