Життя чи безглуздий вчинок?

Марія Герасімчук .

Україна займає перше місце за кількістю аварій на дорозі. А чи замислювалися ви над їх наслідками?

Кожного дня в нашій країні скоюються страшні дорожньо-транспортні пригоди, які мають жахливі наслідки. А відбувається це тому, що хтось сів за руль у нетверезому стані. Або хтось вирішив піддати газу, щоб похизуватися перед дівчиною, друзями або “авторитетною людиною”. Або ми кудись поспішаємо. Але, чи варте воно того?

Коли ви сідаєте за руль, ви, в першу чергу, повинні думати про своє життя і життя тих, хто сідає разом з вами. Адже, досить часто, бравуючи на дорозі, ми абсолютно забуваємо про безпеку.

Кожного з нас хтось чекає вдома: чи то улюблена тваринка, чи то кохана людина, можливо дитина, і, звичайно, наші батьки.

Уявіть собі їх стан, якщо з вами щось скоїться! Що очікує домашню тваринку, яка не дочекалася господаря? Уявіть собі стан ваших рідних! Не уявляли? Так уявіть!!!

 Перед тим, як сідаєте за руль напідпитку. Або ганяєте – зі швидкістю 200 км/год, щоб продемонструвати, який ви відчайдух. Добре, якщо ніхто не постраждає. А, якщо навпаки? Що далі?

Тому, шановні водії, думайте, коли їдете самі, коли везете пасажирів. Думайте про наслідки, адже вас дома обов’язково хтось чекає.