Нові можливості он-лайн спілкування та он-лайн платформ

Блог Задорожної Світлани / Блоги.

Людина є соціальною істотою, тому потребує постійного безпосереднього спілкування. Але карантинні обмеження, пов’язані із епідемією коронавірусу, різко обмежили цей формат. Проте людина – істота винахідлива і здатна знайти вихід із більшості складних ситуацій. Таким виходом для спілкування стали он-лайн платформи, особливо ZOOM, аудиторія користувачів якої за останні два місяці зросла у 20 разів. Саме можливість проводити он-лайн зустрічі (конференції) та он-лайн марафони з багатьма людьми стали виходом їх із соціальної ізоляції.

Я також безпосередньо відчула корисність он-лайн зустрічей – від вивчення уроків з онуком, до спілкування із прибічниками, однодумцями та членкинями громадського руху та реалізацією соціально-корисних проектів.

Так, це спілкування амбасадорок Чернігівської області в рамках проекту «Голос жінки має силу-2020», активу ГО «Спілки жінок Чернігівщини», президії ГО «Спілки жінок України» із 23 регіонів країни, членкинь Жіночого Консорціуму України та ряду інших. Так, наша громадська робота не закінчилася із карантином, навіть посилилась і поглибилась.

В он-лайн режимі ми обговорюємо соціально-важливі питання, способи реалізації запланованих заходів і допомог, подальший розвиток, плани, стратегічні напрямки, переосмислюємо пріоритети, цілі та завдання, нагайні питання та надихаємося на спільні справи.

Он лайн спілкування дозволяє нам побачити одна одну, познайомитися з тими, кого раніше не знав, сформувати нове коло спілкування та однодумців, особливо тих, хто позитивно налаштований.

Я з радістю спостерігаю скільки нових он-лайн активностей з’явилося у нашому суспільстві та громадському русі, яка велика робота проводиться для того, щоб життя наших українців стало краще. І, думаю, що це стане звичною практикою спілкування і після закінчення карантину.

Дякую технічному прогресу за можливості нового формату спілкування та творення добрих справ!

Хто хоче, той завжди знайде шлях для здійснення корисних справ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *