Корупція і методи боротьби з нею

Артем Андрієць.

Корупція є гниллю,, метастазом, що руйнує країну зсередини. Корупція в Україні зустрічається майже на кожному кроці , і це досить велика проблема, з якою потрібно радикально боротися.

В світі є багато успішних прикладів, коли радикальні методи допомагали боротися з корупцією. В багатьох країнах навіть пердбачена смертельна кара за такі протиправні злочини. І ппотріюно зазначити, що в авторитарних режимах такі крайні заходи ефективно спрацьовували.

Є такий вислів, що якщо хочеш швидко змінити людину, дай владу і гроші. І дійсно, людина, яка має гроші і владу, часто користується своїм становищем для збільшенням своїх фінансів, ставлячи в пріоритет лише власні принципи. Звичайно, це дуже шкодить державі, зменшує бюджетні наповнення та збільшує репутаційні ризики. Можновладці розуміють, що покарання за провиправні дії можна уникнути, бо інші корупціонери їх «відмажуть».

Враховуючи, який значний рівень розвитку корупції в нашій країні, потрібно провести радикальні методи боротьби з нею, починаючи не з дрібних справ, а з найбільших корупціонерів.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *