Зневажливе відношення до екологічних проблем – шлях у прірву

Дворніченко Катерина.

Серед усіх екологічних проблем в якості головної можна виділити проблему сміття. Чому саме проблема сміття стоїть так гостро? Мабуть, в першу чергу, тому що кількість людей на планеті постійно збільшується і так мало в нашому світі людей, які дбають про чистоту довкілля. Сміття часто можна зустріти на вулицях міста, звалищах, водоймах, полях і це при тому, що багато матеріалів земля буде «переробляти» дуже довгий час. Все це руйнує нашу екологію.

Вихлопні гази машин, заводи, які випускаються негативні відходи, постійно забруднюють наше повітря. До головних екологічних проблем також можна та потрібно віднести вирубку зелених засаджень, а саме лісів. Із загостренням цих процесів планета втрачає багато тварин, які мешкають у цьому природному середовищі.

Зміна клімату – теж одна із проблем, яка мене дуже хвилює. Це все через байдужість населення, як дорослих, так і молодих жителів планети до екологічних проблем, потурання своїм споживацьким інтересам, зневажливого відношення до природних ресурсів, більшість з яких є невідновлюваними.

Потрібно замислитися над проблемою та вирішити її, адже далі може бути ще гірше.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *