Дистанційне навчання: плюси чи мінуси?

Анна Шевченко.

З початком коронакризи більшість навчальних закладів перейшли на дистанційне навчання. Ця форма навчання базується на використанні сучасних інтерактивних технологій, що допомагають студентам і школярам краще засвоювати нові знання. На дистанційному навчанні багато хто навчився правильно розподіляти свій час, аби все встигати.

На мою думку, в цілому запровадження дистанційного навчання є ефективним, хоча присутні як плюси, так і деякі мінуси. Найголовнішими мінусами, як для мене, є брак живого спілкування, а також проблеми з інтернетом, що дуже погіршують онлайн-навчання. А ось з плюсів можно виокремити, що студент чи школяр може більше часу приділити родині, з’являється більше вільного часу та, як на мене, у спокійній домашній атмосфері навчальний матеріал запам’ятовується краще. До плюсів я б ще віднесла можливість чимало часу приділяти самопідготовці. Взагалі таке навчання є новим, і досить цікавим. Тому на мою думку впровадження дистанційного навчання в умовах глобальної пандемії було своєчасним та правильним!

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *