Коронавірус… Пандемія…За що?

Олександр Семенець.

Скільки б думок не існувало з приводу цього в світі, справжньої причини, за що нам це все, ми, напевно, ніколи не дізнаємось.
Якщо вам цікава моя думка, то я вважаю, що це природа таким чином просить про допомогу. Людство постійно розвивається і цьому явищу немає меж. Але переступаючи ці межі, людина завдає шкоду довкіллю. 
Можливо, це крик природи, яка благає нас взяти паузу і дати їй можливість відновитися? Я думаю, що нам усім варто задуматись над цим питанням!
А поки ми всі розмірковуємо про це, хочу нагадати, що ми живемо завдяки природним багатствам. Без природи ми пропадемо. Проте вона без нас зможе жити, і жити набагато краще, адже саме люди своєю діяльністю вбивають все живе! 
Тож, коронавірус – це лише привід сказати нам “СТОП! СХАМЕНІТЬСЯ!” Може, хоч так ми зрозуміємо, що накоїли.
Давайте створимо всі умови для того, щоб природа не жертвувала собою заради нашого комфороту! Давайте жити у гармонії з природою!

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *