Блогерство як засіб виразу думки молоді

Сьогодні чи не кожен школяр мріє у майбутньому стати блогером. А що? Знімаєш відео, пишеш і публікуєш пости, стаєш медійною особою, а якщо ти досяг успіху – отримуєш чималі гроші, поєднуючи роботу та хобі.

Зараз блогінг є дуже популярним засобом для висловлення своїх думок, поділу інтересів, нових знайомств і головне – отримання задоволення від своєї діяльності. Без різниці, звичайний ти блогер, відеоблогер або стрімер, починаючи написання поста, запис відео або запуск прямого ефіру, так чи інакше надихаєшся на поширення своїх думок, почуттів, емоцій іншим людям. 

Оскільки кожен блогер створює свій власний і унікальний контент, то кожна людина може обрати щось цікаве для себе: від розваг до політики. Більша частина блогерів і їх аудиторія – молодь, тому вони знаходяться «на одній хвилі». Звичайно, це допомагає осягнути більшу частину людей, бо зараз уся молодь користується Instargram, який є найпопулярнішою соціальною мережею, Tiktok – найпопулярніший сервіс для створення коротких відео або Youtube – найпопулярніший відеохостинг.

Щодо типів блогерства, то відеоблоги випередили за популярністю текстові блоги, оскільки людям краще подивитися, аніж почитати. Внаслідок чого молодь активно застосовує саме його для поширення своїх думок, бо це швидше, зручніше і  краще сприймається іншими.

Незалежно від того, текстовий блог або ні, так чи інакше блогер доносить до читачів/слухачів свою точку зору, яка може бути сприйнята або ні його аудиторією. Завдяки своєму контенту, блогери відіграють провідну роль не лише у житті багатьох молодих людей, а й мають великий вплив на суспільство взагалі, поширюючи свої думки або роблячи певні вчинки. 

Внаслідок цього одна людина може створювати контент за яким будуть слідкувати й надихатися десятки, сотні й тисячі інших людей. Створення власного блогу буде цікаво активним, емоціональним і відкритим людям, які мають насичене і яскраве життя, оскільки там вони зможуть ділитися своїми емоціями та почуттями з іншими. Блог для молоді – це чудовий шанс бути почутими.

Гижа Олексій

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *