Про друзів, сенс життя і комунікацію

Гречка Владислав.

Чи впливає коло друзів на ваші уподобання?

Задайте собі це питання. Наприклад, у моєму житті друзі впливають на те, де я працюю і ким я бачу себе. Це не залежність, це бажання бути найкращим і підтримувати комфортні стосунки з людьми, які стають моїми друзями. Я думаю, так відбувається не лише зі мною. Подивіться, хто і коли вас оточує і як це впливає на вас? Робіть висновок і робіть те, що приносить вам задоволення. Пам’ятайте, що ваше життя залежить тільки від вас!

У чому сенс життя?

Я ніколи раніше не задавав собі це питання, а от зараз замислився над тим, чи однаковий він для всіх і чи є люди, які не мають сенсу життя? Для когось сенс життя – сім’я, любов, кар’єра, діти. Для мене, швидше за все, це емоції та приємні моменти життя. Задайте собі це питання, і після його вирішення вам буде легше прожити це коротке, але важливе життя.

Чи легко спілкуватися з людьми?

Так, звісно! Дивна відповідь, чи не так? Моя сфера роботи пов’язана з консультуванням клієнтів або продажем їм нових продуктів і послуг. Кожен особливий, не буду сперечатися, але підхід завжди можна знайти. Я дуже хотів би, щоб молодь в епоху гаджетів не припиняла спілкуватися, адже лише так можна зрозуміти людей, які вас оточують.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *