Зараз або ніколи

Аліна Бондаренко.

Сьогодні етикет та етика постають перед суспільством у геть іншому вигляді. Для одних це просто написаний текст, а для інших – святі правила та принципи. Сучасна людина все частіше починає забувати про те, що писалося роками.

Проблема ділової етики та етикету дуже гостро постає в сучасному суспільстві. Адже те як ми поводимося, як розмовляємо, як ми виглядаємо, показує обличчя країни, організації, компанії, представниками якої ми є. Кожна людина унікальна і по-своєму розуміє дані правила, але я вважаю, що значення цих законів однакове ,і як би ми їх не трактували, воно залишиться таким, яким було вперше написане.

В умовах глобального світу для багатьох вітчизняних компаній, що співпрацюють з іноземними фірмами, незнання правил ділового етикету та етики є часто основною причиною руйнування ділових зв’язків. Потрібно пам’ятати про те, що світ розвивається і не стоїть на місці. Саме тому потрібно все активніше пристосовуватися  до цих змін, і те що ще багато керівників старої формації більше схиляються до минулих стереотипів, досить глобально нищить всі ділові відносини, що зароджуються.

Сучасній людині треба обов’язково прислухатися до нових тенденцій та правил, тому що зараз час інший і інше відношення до комунікації як такої. Варто вже забути про ті пострадянські правила, що існували в минулому і якщо кожен почне з себе – зміниться й суспільство. Тому не варто гаяти час! Зараз або ніколи!

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *