Молодь як лідери думки, молодіжне лідерство

Молодіжне лідерство підтримує молодь у «розвитку здатності аналізувати власні сильні та слабкі сторони, ставити особисті та професійні цілі та мати самооцінку, впевненість, мотивацію та здібності для їх виконання». Завдяки розвитку лідерства центри здоров’я можуть мати можливість їх досягти.

Наставляйте, направляйте та навчайте молодь стати динамічними адвокатами, менеджерами та учасниками проектів центрів здоров’я. Проведення тренінгів з лідерства готує молодь до управління часом, роботи в команді, встановлення цілей, початку розмов, проведення зустрічей та ефективних презентацій; усе це позитивні життєві навички, які вони перенесуть у доросле життя.

Молодіжні лідери, які можуть мотивувати своїх однолітків і давати приклад, зроблять молодіжну групу сильнішою та ефективнішою. Однак ці лідери не вийдуть із-за воріт. Молоді люди стають ефективними лідерами, коли послуги (надання ресурсами, знаннями та товарами для/для молоді) та підтримка (наприклад, міжособистісні стосунки) є на місці для сприяння можливостям (діяльності, ролі та відповідальності, які виконує молодь).

Самокиш Антон

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *