Молодіжне лідерство

Лідер – це людина, яка може розуміти маси людей та формувати із цього мету, яку потрібно досягти. Молодіжний лідер повинен бути в «тренді» всіх останніх новин.

Прикладом молодіжного лідера можна представити кандидатуру міністра цифрової трансформації в Україні Михайла Федорова. Це людина, яка очолила проєкт «Дія», яким на даний час користується понад 11 мільйонів українців.

Федоров Михайло неодноразово дає поради, що потрібно робити для того, щоб ставати кращим, та мати професійний ріст. По-перше, потрібно оточити себе сильними, цікавими та розумними людьми, адже неможливо розвиватися серед людей, які від тебе не вимагають результату. По-друге, потрібно брати участь в студентському самоуправлінні (дуже актуально для стартаперів в університетах та інститутах), це дуже класна можливість навчитись проєкт-менеджменту. По-третє, і напевно найголовніше, потрібно робити лише те, що подобається і реалізовувати свої думки в реальні проєкти.

На мою думку, головною місією молодіжних лідерів є зосередження людей над спільною справою, для досягнення результату який би спростив життя.

Богдан Володимир

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *