Блогінг як атрибут епохи Інтерненту та соціальних мереж

Адаменко Олексій.

Ви собі уявляєте життя без Інтернету та соціальних мереж? Так як і більшість людей, зараз все пов’язане з Інтернетом та віртуальним світом. В зв’язку з цим, починається активний розвиток блогінгу.

Але що таке «блогінг»? Блогінг – це один з відомих методів спілкування з людьми, або аудиторією, а також регулярні публікації різної інформації на своїй сторінці задля приваблення цільової аудиторії. На сьогоднішній день це дуже актуальна та прибуткова справа. Якщо ми відкриємо сторінку в Інстаграм або ТікТок, то ми неодноразово натрапимо на блогерів, які просувають свою сторінку певним видом контенту, аби зацікавити свою аудиторію та отримати прибуток за рахунок реклами. Ще блогінг це дуже актуальний метод комунікації, через те що ми підтримуємо постійний зв’язок з аудиторією.

Які ж привілеї ведення «блогу»?

  • широкі можливості для самовираження та творчості;
  • стабільний прибуток, який можна збільшувати, в залежності від зацікавлення аудиторії своїм контентом;
  • тайм-менеджмент, ми не прив’язані до часу, в нас немає постійного робочого місця, можна займатися своїми справами та паралельно спілкуватися з аудиторією;
  • можливість знайти собі друзів зі спільним інтересом.

Один великий плюс, це те, що спробувати себе в цьому може абсолютно кожен. Але над цим треба ретельно працювати, задати тематику свого блогу, навчитися розмовляти з аудиторією та не соромитися цього, а також не звертати уваги на хейт.

 Отже, можна зробити висновок, що блог це не тільки про спілкування та переборювання своїх страхів, але й гарний приклад того, що на цьому можна заробляти.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *