Адвокація, в чому користь для суспільства?

Євгеній Приходько

Нещодавно мені довелося стати учасником вебінару на тему адвокації на якому я дізнався про адвокаційні компанії та їх користь для нашого суспільства.

У нашому світі дуже багато людей які потребують юридичної допомоги і це можуть бути, як потреби консультації з особистих потреб так і консультації з метою вирішення суспільних питань.

Адвокація  є дуже важливою оскільки вона допомагає вирішити проблеми, захистити інтереси та надати доступ до благ на які клієнт має право, але не може його реалізувати і потребує допомоги.

В контексті правової допомоги це означає надання правової допомоги клієнту на високому рівні компетенції та професійності та з дотриманням принципів незалежності, непорушності, конфіденційності, лояльності та відповідальності.

Я вважаю, що це дуже важлива робота для нашого суспільства оскільки вона допомагає забезпечити правосуддя, захист прав та свобод людини.

Активність є складовою Школи адвокації для громадських лідерів в Україні та Сакартвело, що проводиться ГО «Вектор прав людини» (Україна) у партнерстві з ГО «Світ толерантності» (Сакартвело) в межах проєкту «Роль правозахисників)-ць) у євроінтеграції України та Сакартвело» за підтримки HumanRightsHouseFoundation та фінансується Європейським Союзом

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *