Адвокація як інструмент вирішення проблем молоді

Ярослав Кирієнко.

Справді, адвокація є дійовим засобом, який допомагає країні не зупинятися на місці та розвиватися. Ця сфера дійсно важлива для молоді в Україні, адже це ще один крок до позитивних змін нашого суспільства. На мою думку, саме адвокація може сформувати в країні активних та відповідальних громадян, тому дуже важливо залучати молодь до цієї діяльності.

Віднедавна, після проходження тренінгу з адвокації в рамках проєкту “Разом Ми – Сила або як стати блогером” (27028 липня 20202 року, м. Чернігів) я також почав вивчати цю сферу, і мені стало цікаво спостерігати за тими змінами, які впроваджуються в нашій країні та сусідніх європейських країнах завдяки активному використанню такого інструменту впливу як адвокація. Вивчаючи численні успішні кейси з цієї тематики, я чітко усвідомив для себе, що для проведення ефективних адвокаційних кампаній потрібні зацікавлені сторони, які можуть просувати ідеї на законодавчому рівні. Я збираюсь почати працювати над дійсно корисним проєктом для нашого міста, який буде сприяти покращенню локальної екосистеми та створювати більш комфортні умови проживання для жителів Чернігова. Для відстоювання своїх інтересів потрібні ресурси, як матеріальні, так і людські. Наприклад, це може бути активна молодь. Тому, якщо Ви зацікавлена людина, вірите в свої сили або поки що сумніваєтесь у своїй спроможності змінювати нашу місцеву громаду накраще, ласкаво прошу до моєї команди, і ми зробимо це разом.

Не бійтеся зробити крок вперед, адже це набагато краще, ніж зовсім нічого не робити для своєї країни. Використовуйте свій досвід та досвід інших задля того, щоб прийти до спільної мети.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *