Як визначити пріорітетність цінностей в громадському суспільстві?

Євгенія Шевченко.

Питання, у якого немає вірної відповіді. Пріоритетність визначає для себе кожна людина виходячи з розуміння своїх цінностей.

Мені дуже щастить бути в оточенні розумних, поважаючих себе громадян. Дивитись, як палають їх очі кожен раз, коли вони ведуть мову про покращення якості життя в Україні, про молоде покоління, яке прагне змін, їх активну громадянську позицію. Вони не бояться висловлюватись, не відмовляються від своїх думок. Якщо ж молоді щось не до вподоби, ми хоробро вийдемо на протест, акцію, мітинг, нас почують усі, наші думки, нашу волю. Ніхто не залишиться байдужим.

Громадянам не все одно на свою країну, наш обов’язок зробити її кращою, комфортною. На українців не тиснуть рамки, ми розмовляємо про проблеми відкрито, це наше право, це наш пріоритет. Молоді дівчата та хлопці щиро висловлюються про фемінізм, сексизм і толерантність, екологічність, право вибору та захист держави. 

Вирішити свої пріоритети в житті можеш тільки ти сам, слухати інших, чи ні, вибір завжди за тобою.

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *