Думка блогера є важливою

Богдан Бабич.

На мою думку блогери в сучасній медіа сфері мають просто нереальну впливовість на думку користувачів Інтренет-мережі. Думка блогерів важлива у формуванні бачення на ту чи іншу ситуацію для багатьох людей. Тому власна думка блогера є абсолютною у формуванні бачення та рішення деяких проблем для дітей та й для дорослих. Такі медіа сфери як новини на телебаченні з блогерськими думками незрівнянні в плані довіри. Що стосується висловлювання думки, то не у всіх країнах є демократичний устрій, який дозволяє висловлюватись з приводу тієї чи іншої ситуації. Блогери мають усвідомлювати те, наскільки впливовими вони є для своєї аудиторії і, що висловлювання політичних та релігійних поглядів може бути небезпечним для них же самих.

Блогери є різні. Є ті, що висловлюють власну думку без вигоди, а є і такі, які продають власну думку в грошовому еквіваленті.

Я думаю, що в Україні блогери мають цілком демократичну ситуацію для висловлення своїх поглядів.

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *