«Homo sapiens – істоти соціальні»

Ілля Бобок.

21-е століття – століття, в якому розвиток технологій дійшов свого піку. Люди все частіше стали ціліком поглинатись потоком технологій, забуваючи про реальний світ та його людей. Через це все більше і більше людей страждає психологічними проблемами. Панічні атаки, збільшення інтровертів, «дедінсайд» – все це стало сьогоденною реальністю. Молоде покоління зростає і в скорому часі буде займати всілякі пости, але чи справиться покоління, яке зростало на «тіктоку» з вищезгаданими труднощами?

Я вважаю, якщо не прикладати ніяких зусиль до якихось змін, то відповідь очевидна. Візьмемо для прикладу професію менеджера. Логічно виникає запитання, як особа, яка не вміє вживу комунікувати, бачити людей «наскрізь», зможе цими людьми управляти? Навички комунікації для менеджера – це, напевно, найважливіше, що може бути. Навички програмування або логістики можна освоїти за місяць, а з комунікацією все складніше, на це йдуть роки…

Треба вже зараз починати змінюватись, повертатись до своїх витоків, більше часу та уваги приділяти різноплановому спілкування з різними людьми в живу, подоланню своїх страхів, підніманню своєї самооцінки і таке інше. Без належного формування компетенції в комунікативних навичках з людьми, вже не кажучи з підлеглими, в житті великих висот не досягти!

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *