Вибір життєвого шляху

Анастасія Стеченко.

Кожному з нас відведена своя дорога. І в житті трапляється чимало крутих поворотів та складних перехресть. Майбутній шлях залежить не так від правильності рішень, як від вашого ставлення до невдач та перемог, до самого себе.

Починаючи з дитинства, обирається все, що тільки можливо: друзі, захоплення, професія… Проте крім таких очевидних речей, ми самі вирішуємо як проявити себе на співбесіді,  яку сторону характеру покажемо при новому знайомстві, чого не скажемо за все життя. Так вийшло, що кожен має зіштовхнутися з трьома кризовими точками. Перша в 17 років: вибір професії, навчального закладу та кардинальна зміна оточення. Друга – в 40-45: усвідомлення рівня задоволеності життям, аналіз кар’єрного зросту та сім’ї. І третя – пов’язана з виходои на пенсію. Людина задається питанням: як я провів своє життя? Чи не даремно пройшов увесь шлях?

Кожен має мати при собі низку якостей. Як на мене, при вирішенні базових проблем доречною буде ваша дещо груба та жорстка сторона, при якій можливо проявити холоднокровність, розважливість та спокій. Проте в ситуації вибору друзів чи коханої людини з тіні виходять емоції та серце, якому, як відомо, не накажеш. Саме тому варто розвивати себе, знайти власну гармонію і жити щасливо.

Щоб не траплялося – будьте вдячні. Адже кожен поворот долі несе в собі щось нове та неодмінно важливе. Усе, що відбувається – веде до кращого.

#ЯМедіа

#IamMedia

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *