Карантин


Переверза Альбіна.

Березень 2020 року став переломним моментом для нас всіх. Це пов’язано з спалахом в нашій країні такої хвороби, як коронавірус. Щоб уникнути поширення вірусу держава вдалась до деяких обмежень та ввела карантин.

Карантин – це вимушені дії, які передбачають припинення на деякий час всіх масових заходів, призупинення громадського транспорту, зачинення всіх закладів харчування та розважальних центрів. Зокрема, карантин водять для обмеження виходу людей за межі домівки, окрім таких випадків як похід за продуктами та в аптеку. Виконуючи всі вказівки, які радить нам держава, можна знизити ризик зараження вірусом. Проте, не всі люди додержуються введених правил.

Новини кожного дня показують як збільшується чисельність хворих на коронавірус, а також чисельність смертей. Це є результатом безвідповідальності, оскільки люди не самоізолюються і вважають, що робота  та прогулянки мають бути на першому місці, але це неправильно, оскільки своє здоров’я та здоров’я близьких є найважливішим понад усе.

Таким чином, залишайся вдома та полиш всі справи, які порушують правила карантину, а вільний час проведи з користю. Перш за все, використай можливість привести себе в форму, тобто прийшла пора зайнятися спортом. Також, карантин – це час для вивчення та освоєння нового. Зараз діє програма дистанційного навчання, що допомагає вчитися онлайн та не виходити з дому. Пора зайнятися своїм хобі дивитися фільми, слухати музику, читати книжки та писати картини. Головним чином, це час, який можна провести з родиною, з батьками та дітьми.

Тож, карантин це не кара, як кажуть багато з нас, це гарна можливість перепочити та здійснити, те на що ніколи не вистачало часу. Проте, не слід забувати про самоізоляцію, миття рук, дезінфекцію та використання масок під час виходу з дому.                 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *