«Що робити на карантині?»

Желай Вероніка.

Зараз всі задаються питанням, що ж робити на карантині? Тим паче якщо він так затягнувся, і можливо цього навіть продовжать на невизначений термін. Мої поради будуть містити тільки домашні справи, те що можна робити в дома не виходячи на вулицю, тому що зараз в нашій ситуації що склалась у світі не рекомендовано виходити на вулицю без потреби. Карантин – це не домашній арешт, можна гуляти, але не довго і в масках, та не в великих компаніях, для того щоб вберегти себе та рідних. Тому я розповім те чим можна займатися всім.

По перше, у нас з’явився так званий «вільний час», його можна витратити з користю для свого здоров’я, цьому допоможе спорт, привальне харчування та налагодження режиму сну, ці поради я знайшла в інтернеті. Але про який режим я говорю, на карантині він в багатьох погіршився, лягають дуже пізно та прокидаються в обід. Та і спортом не дуже хочуть займатися та і тим паче про правильне харчування, не у всіх є така можливість та бажання.

По друге, можна зробити ті справи які ви відклали на потім, наприклад, влаштувати генеральне прибирання, перебрати шафу, вивчити іноземну мови, можна вивчити щось не дуже корисне, але цікаве для вас, готування нових рецептів, є час на улюблене хобі та і просто побути та поспілкуватися з сім’єю.

По трете, є час на перегляд серіалів та фільмів, але головне не захопитися, а то можна і цілий день просидіти перед екраном телефона чи ноутбука. Можна почитати книги, які не пов’язані з вашою роботою чи навчанням.

По четверте, для тих хто навчається, головне не забувати про Дистанційне навчання та виконувати завдання вчасно.

Час – це найцінніше що в нас є, тому не витрачайте його даремно, розвивайтесь, як розумово так і фізично.

Бажаю вам здоров’я, бережіть себе!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *