«Список серіалів на карантин»

Желай Вероніка.

Не знаю як вам, а от мені подобаються серіали, особливо якщо в них цікавий сюжет. На даний момент, в інтернеті повно серіалів, на різний смак від фантастики, драми, детективів до жахів. В цьому пості буде топ-3 серіали які на мою думку заслуговують вашої уваги. Особисто для мене ці серіали недооцінені глядачами, вони захоплюють розгортанням подій, деякі з них вам відомі, можливо навіть дивились і тому ви зрозумієте чому вони  в моєму списку і чому я ними так захопилась. Ну, що ж,  почнемо:

  1. Надприродне (Сверхъестественное): с 2005 р.

Жанр: драма, детектив, жахи, фентезі, трилер.

Серіал розповідає про пригоди братів Сема й Діна Вінчестерів, які подорожують по США на чорному автомобілі Impala, розслідують паранормальні явища, багато з яких засновані на американських міських легендах і фольклорі, і б’ються із злом такими як демони, монстри та примари.

2. Покидьки (Отбросы): 2009 р.

Жанр: фантастика, драма, комедія.

Келлі, Нейтан, Кертіс, Аліша і Саймон виконують громадські роботи за скоєння дрібних злочинів. Вони – не друзі, і в них немає нічого спільного. Але одного день під час сильної бурі, в них влучає блискавка і наділяє їх надможливостями. Вони й гадки не мають, що робити з такими суперсилами.

3. Перевертень (Волчонок): 2011 р.

Жанр: мелодрами, детективи, драма, жахи, комедії, трилери, фантастика.

Це містичний телесеріал “Вовченя”, який знятий за мотивом однойменного фільму Рода Деніела, який був знятий в 1985 році з Майклом Фоксом у головній ролі. Шістнадцятилітній підліток на прізвище Скот МакКол жив собі звичайним життям старшокласника. Хлопець грав за шкільну команду з лакросу, та зовсім не користувався прихильністю дівчат. Та одного часу з ним трапилося щось, що змінило його життя. Опинившись в ночі у лісі, на хлопця нападає справжній перевертень. Та хоча звір був великий та сильний, Скоту вдається втекти цілим та неушкодженим. Хоча вкусити парубка перевертню все ж вдалося. Невдовзі після цього, хлопець починає звертати увагу на зміни, які творилися з його тілом. Щоб не привертати до себе уваги, та не нашкодити людям, Скоту треба навчитися контролювати жахливого звіра, який опинився всередині себе.

Сподіваюсь вам вони сподобаються, приємного перегляду.

Бережіть себе!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *