Ти також відповідальний!

Кряж Маргарита.

Сьогодні ми живемо в світі де котики та собачки – не просто тваринки, а справжні друзі. Я думаю у багатьох хто зараз це читає є домашній пухнастий друг, що чекає на тебе з навчання або роботи, завжди з тобою коли ти на кухні снідаєш, обідаєш або вечеряєш, спить з тобою поряд згорнувшись калачиком. Багато хто любить тварин: котиків, цуциків, хом’ячків, рибок і цей список може тривати ще дуже довго… але любити – це не тільки дивитися милі фото, відео домашніх тваринок в Інтернеті, гладити на вулиці бездомну кішку, або просто мати кого з цього списку вдома.  Любити – це про більше!!!

Зараз у світі де ми бачимо гарну  картинку, плакат, постер з цуциком у спідниці, що стоїть на задніх лапках, ведмедя, що їде на велосипеді або ж пінгвінів-акробатів та дресированих левів, ми думаємо, що мабуть вистава у цьому цирку цікава і потрібно обов’язково її відвідати, тип паче купуючи один білет ми отримаємо другий за пів ціни. Але потрібно не лише дивитися на веселу картинку, а думати про стан тих тварин, що після вистави повертаються не у свій дім, а у тісну клітку де ледь можно повернутися. Вони тяжко працюють, бо не так легко як здається ведмедям їздити на велосипеді, а левам стрибати через кільце. Мабуть, ми думаємо, що за тваринами гарно дивляться в цирках, вони завжди ситі та щасливі і мають публіку, що їх обожнює, адже вистави відбуваються по 2-4 рази на добу. Дивлячись на цих тварин ми маємо розуміти головне – ВОНИ ДИКІ ТВАРИНИ, ЩО ЛЮБЛЯТЬ СВОБОДУ, А НЕ ТІСНУ КЛІТКУ І ВОНИ Б ПРОМІНЯЛИ ВСЮ СЛАВУ В ЦИРКУ ХОЧ НА ОДИН ДЕНЬ НА СВОБОДІ!

Ми можемо змінити світ, але потрібно почати з себе:heart: Кожен з нас несе велику відповідальність і наступного разу побачивши яскравий постер « Цирк» ми не будемо купувати білет, а краще купимо корм для тваринок, що не мають дому І ЗРОБИМО НА ОДНУ ДОБРУ СПРАВУ В СВІТІ БІЛЬШЕ !

Якщо хтось має бажання зробити добру справу  в Чернігові існує центр допомоги тваринкам ВСЦ «Крок до тварин» insta – punktvs_chernigov, Дякую!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *