Корисне проведення часу в інтернеті

Бухоніна Софія (КЮ-192)

Багато людей під час карантину проводять дні та години сидячи в соцмережах. Для того, щоб самоізоляція пішла на користь, хочу порекомендувати вам декілька сайтів для саморозвитку.

1. 4brain – це сайт з безкоштовними онлайн-тренінгами. Тут можна, не виходячи з дому, навчитися основам лідерства, творчого мислення, швидкого читання, письменницькому і ораторському мистецтву, психології, НЛП та отримати інші корисні знання. Сайт дозволяє користувачам перевірити засвоєне на практиці.

2. Udemy – гарний ресурс як для людей, які бажають навчитися новому, так і для спеціалістів в конкретній сфері. Сайт надає багато безкоштовних курсів на різноманітні теми. Можна навіть зареєструватися як викладач та заробляти навчаючи інших.

3. Povarenok – портал, де можна знайти рецепти, виходячи з наявних у вас інгредієнтів. Можна дивитися відеорецепти, читати корисні статті по приготуванню різних страв і навіть вести свій кулінарний блог.

4. Sharedtalk – ефективний ресурс для кожного, хто бажає вивчати та практикувати іноземні мови. Тут можна знайти друга по листуванню з будь-якої країни у світі та освоювати мову під час спілкування. Крім того, це чудовий спосіб не забути вже вивчену мову.

5. Bookcrossing – сайт для тих, хто любить читати. Творці цього ресурсу стверджують – якщо ти дійсно любиш свої книги – відпусти їх. Сайт дозволяє відстежити переміщення тієї чи іншої книги по світу завдяки попередньо наклеєним стікерам з кодом.

6. 750 words – сайт, який надає можливість писати по 750 слів 93 сторінки0 на день. Це психологічна техніка, яка дозволяє краще пізнати себе, розібратися з бардаком у думках, виливаючи їх на віртуальну папір.

7. Videoboom – найкраща добірка відеороликів зі всього інтернету. За допомогою цього сайту ти не пропустиш жодного цікавого відео. Перевірте це самі!

8. Memrise – за допомогою цього сайту можна вивчити та запам’ятати необхідну інформацію в ігровій формі. У його арсеналі багато безкоштовних курсів для вивчення іноземних мов, мистецтва, історії, географії та багато чого іншого. Можна як вибрати курси, так і створити свій власний матеріал для навчання.

9. PicMonkey – на цьому сайті можна відредагувати фото, а також використати різноманітні ефекти, рамки та шрифти, щоб перетворити ваше фото у справжній шедевр, який гарантовано збере багато захоплених коментарів у будь-якій соцмережі.

10. Arzamas.academy – магічний проект, присвячений історії культури. На цьому ресурсі можна різними способами дізнатися про літературу, мистецтво, історію та інші гуманітарні науки, тобто про найцікавіше у світі.

Карантин – це чудова нагода стати краще,

тому не марнуйте свій час!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *