Анонс тренінгу з основ відеоблогінгу у місті Чернігові

Людмила Ремньова

29 липня 2020 р. в  рамках реалізації правозахисної програми для молодих лідерів «Разом Ми – Сила  або ХОЧУ стати блогером (” TOGETHER WE CAN “) у місті Чернігові відбудеться тренінг «Основи відеоблогінгу для правозахисників». Участь у тренінгу безкоштовна.

Під час тренінгу  учасники дізнаються, як  обрати ідею для блогу,  написати сценарій, які інструменти краще використовувати для зйомки, монтування відео та аудиоряду. Передбачений практикум з написання сценаріїв для власних відеоблогів, їх фільмування та монтаж відзнятого матеріалу.

Для участі у тренінгу запрошуємо шкільну та студентську молодь, молодих вчених, громадських діячів, громадських активістів, а також всіх молодіжних  лідерів, яким є що сказати і які хочуть, щоб їх голос був почутим.  Учасникам рекомендується заздалегідь продумати тему та сценарій свого майбутнього відеоблогу.

 
Захід пройде 27.07.2020 з 10.00 до 19.00 в НУ «Чернігівська політехніка» (м.Чернігів, вул. Шевченка 95, 1 корпус, ауд. 333).

 Приєднуйтесь! Зареєструватися на захід  можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1NDVdCuwgwDC3bT63GIl6-vt6qfIbUO0Rlmn6fH-FvSM/edit?usp=sharing

Тренер – відомий блогер, сценарист та  режисер Юрій Кочкаров.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *