BE YOURSELF або “ЩО ТАКЕ БУТИ СОБОЮ”?

Катерина Літвин

На сьогоднішній день насправді існують люди , які бояться показати себе справжнім суспільству, тому ховаються під маскою іншої людини.

Чому б не відкритися світові та не показати себе справжнього?

Бути собою – це не приховувати свої справжні емоції перед новою людиною… Бути собою – це вміння вести себе, як зазвичай, а не поводитися незрозуміло, аби комусь сподобатися , це навичка не приховувати свій страх, аби не показатися боягузом . Справді бути собою – це можливість просто сміятися з друзями, не дивлячись на те, що подумають оточуючі.

ЧОМУ МИ БОЇМОСЯ ПОКАЗАТИ СЕБЕ РЕАЛЬНОГО?

Можливо ти не вважаєш себе індивідуальністю, цікавим співбесідником або майстром в певній сфері, який не буде схожий на оточуючих. Так ось забудь про ці безглузді думки! Ніколи не кажи, що твоє життя не цікаве та не має яскравих моментів або , що ти якийсь не такий та в тобі немає особливостей. Я можу впевнено стверджувати, що нецікавих та схожих між собою людей просто не існує. Кожен з нас неповторний, кожна особистість створює нову історію в цьому світі та всі наповнюють наше існування чимось новим та важливим для суспільства.

Ми всі маємо різні долі , які креслимо протягом життєвого шляху , але головне розуміти , йдучи цією дорогою, що не варто вважатися : “Звернути наліво чи піти направо?”, завжди пам’ятай: “Йди лише вперед!”

До чого я веду?

Ніколи не бійся, що ти не цікавий, не думай, що в тебе немає можливості займатися улюбленою справою, забудь про упередження суспільства. Живи своїм життям та завжди залишайся собою , не втрачай своє справжнє нутро, не дивлячись ні на що.

Доля кожного жителя цієї планети наповнена різноманітними фарбами, немає кращих або гірших . Кожне життя — це окрема неповторна історія .

А ще, ти точно не станеш успішнішим, якщо будеш копіювати іншу особистість, яка вже досягла висот, адже тоді це не твоє існування. Просто завжди пам’ятай, що ВСІ ТВОЇ ПОМИЛКИ, НЕВІРНІ КРОКИ, ЖИВІ ЕМОЦІЇ , НЕЗРОЗУМІЛІ ВИТІВКИ, НЕЗВИЧАЙНИЙ СТИЛЬ ОДЯГУ — ЦЕ ДУЖЕ КРУТО, АДЖЕ ЦЕ ТИ СПРАВЖНІЙ!

♡Be yourself…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *