Блог-кафе з екоблогінгу у Чернігові: формуємо нові екозвички

Людмила Ремньова

7 серпня у Чернігові  відбулося блог-кафе «Екоблог: роль у формуванні екологічної свідомості громадян та екологічній освіті» у рамках проєкту «Разом Ми Сила або хочу стати блогером». Під час заходу учасники ознайомилися із особливостями ведення екологічних блогів, їх роллю у екологічному вихованні та формуванні екологічної культури. Під час виконання практичних кейсів майбутні блогери отримали практичні навички з планування, створення, ведення екоблогу та поширення екологічних цінностей у суспільстві через блогосферу. Команди екосвідомих і екодружніх учасників презентувати цікаві та креативні ідеї щодо створення власного екоблогу та сформували пост-анонс. Слід зазначити, що екозвички є невід’ємною частиною життя молодих лідерів. На учасників також чекав екоквест, а переможниця була нагороджена подарунком!

Впевнені, що розглянуті під час блог-кафе проблеми були  корисними для молодих блогерів і допоможуть їм  в майбутньому  більш ефективно тат доступно вести власні  екоблоги, а їх голос буде обов’язково  почутим.

Дякуємо модератору Гнедіній Катерині за відданість екологічним проблемам та вміння запалити своїм ентузіазмом молодіжну аудиторію.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *