8 крутих та безкоштовних Інтернет-джерел для вивчення іноземних мов

Христина Штирхун.

Як легко вивчити іноземну мову та перестати САМОдикримінувати себе? Відповідь є!!! Ось деякі ресурси, які я особисто використовувала при вивченні англійської та іспанської мов, та які є реально дієвими та інтерактивними:

  1. Сайт Lingust (для вивчення широкого спектру іноземних мов): https://lingust.ru/ – можна роздрукувати та навчатись оффлайн, чітка структура курсу із завданнями та відповідями.
  2. Аудіокурс Pimsleur – ПРОСТО БОМБА, можна безкоштовно завантажити на сайті Lingust: https://lingust.ru/ у розділі “АУДИО”. Курс ціниться в усьому світі та визнаний надзвичайно дієвим, розроблений доктором Пімслером, який використовує природну модель процесу спілкування – питання і відповіді; затвердження і заперечення; отримання і запит інформації. Навчання починається зі слів і мовних конструкцій, які найбільш часто використовуються носіями мови в повсякденному спілкуванні між собою. Цей словниковий запас необхідний і достатній для того, щоб гарантовано забезпечити можливість упевнено говорити самому і розуміти на слух корінних жителів чужої країни.
  3. Юмористичні серіали Extr@(англійська, іспанською німецька, французька) – для швидкого засвоєння розмовної мови. Розмовна мова акторів – носіїв мови та субтитри сприяють кращому засвоєнню матеріалу. Всі діалоги підібрані по ефективній методиці запам’ятовування слів і фраз, які найбільш часто використовуються в повсякденному житті.
  4. Для початківців і не тільки – канал Youtube “Ирина ШИ – Мовсесян“: https://www.youtube.com/user/EnglishGermanSpanish – дуже крутий та яскравий канал з надзвичайно позитивною викладачкою Іриною Мовсесян (англійська, іспанська, німецька, італійська).
  5. Для початківців – дуже гарно структурований онлайн-курс іноземних мов на каналі Youtube “Телеканал Культура”, плейлист “Полиглот. Выучим иностранный язык за 16 часов” (англійська, французька, іспанська, німецька, китайська, італійська, португальська, хінді): https://www.youtube.com/channel/UCik7MxUtSXXfT-f_78cQRfQ/playlists?view=50&sort=dd&shelf_id=11
  1. Онлайн-тренажер “Duolingo”: https://uk.duolingo.com/ інтерактивна мобільна програма та веб-сайт для вивчення інозених мов (понад 30 мов). Гарно структурована програма з нагородами та стумилами. Вивчайте мову та змагайтеся разом з друзями).
  2. Освітня платформа “Lingualeo”: https://lingualeo.com/, побудована на ігровій механіці (англійська, іспанська, португальська, турецька). Є можливість вивчення мов на основі пісень з субтитрами та перекладом окремих слів при кліку на ньому, великий набір TED TALKS, нагороди та стимули.
  3. Короткі подкасти на англійській мові DeepEnglish: https://deepenglish.com/blog/ – охоплює різноманітні тематики, особливість даного ресурсу у тому, що один подкаст (аудіозапис) складається з трьох різних файлів (трьох швидкостей – повільна, звичайна та швидка). Варіанти використання різні – можна слухати спочатку текст на повільній швидкості, потім перейти на звичайну, далі – на швидку, для просунутих користувачів – навпаки – від швидкої до повільної). Крім того, до нього є транскрипт тексту на записі для візуального сприйняття та тест на тренування нових слів.

Як бачите, існує багато можливостей самостійно, причому легко та безкоштовно, вивчити іноземну мову. Тож, перестаньте себе дискримінувати незнанням іноземної мови.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *