Журналістська освіта: за і проти

Альона Низовець.

Я пам’ятаю, як мене відмовляли від журналістської освіти: “Це брудна справа!”, “Де ти будеш працювати?”, “На що ти будеш жити?”, “Копирсатися у брудній білизні хочеш?” і т.д. Так мене відмовили при вступі на бакалаврат, але на етапі вибору магістратури я слухала лише себе і пішла здійснювати свою дитячу мрію.Про свій вибір я ніколи не пошкодувала, хоча дотепер чую, що журналістська освіта зовсім не потрібна для того, щоб писати сильні тексти, мати свою авторську програму чи знімати класні сюжети. Але зі свого досвіду можу сказати одне: якісна журналістська освіта – це крутий бекграунд для будь-якої сучасної професії та міцний фундамент медіаграмотності. Тому коли Наталія Шакун запросила мене поділитися своїм досвідом в рамках Проект «NEW MEDIA» я з радістю погодилась, адже, можливо, хтось з чернігівських студентів-бакалаврів, так само як і я у свій час, мріє про журналістику!

Зустріч була мега-цікавою та продуктивною! Було приємно стати учасником дискусій про освіту, ведення соц.мереж та професійний розвиток у сфері медіа!Дякую за запрошення та увагу! Бажаю успіхів усім, хто хоче бути почутим!

Этот проект реализуется в сотрудничестве с Вильнюсским университетом ГО «Фундация Прав Человека» и финансируется Министерством Иностранных Дел Литовской Республики.

#ФундацияПравЧеловека

#HumanRightsFoundation

#NEW_MEDIA

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *