Анонс блог-кафе «Формування бренду сучасного блогера» у місті Чернігові

Людмила Ремньова

Запрошуємо вас на блог-кафе «Формування бренду сучасного блогера» у місті Чернігові в рамках реалізації проекту «Разом Ми – Сила або як стати блогером» у Чернігівській області, на якому будуть обговорюватися особливості розвитку особистої блогосфери, правильного цілепокладання та визначення особистих цінностей блогера, принципи побудови ефективного власного бренду блогера. Під час блог-кафе учасникам будуть запропоновані практичні кейси з розвитку навичок критичного мислення, визначення особистої унікальності та базових цінностей при формуванні блогу, розробки стратегії  активного просування особистого бренду у соціальних мережах.

Блог-кафе відбудеться 2 вересня о 13:00 на базі Національного університету «Чернігівська політехніка», головний корпус, аудиторія 1-226.

Тренерка – Холодницька Алла,  амбасадорка проекту «Разом Ми – Сила або як стати блогером» у Чернігівській області.

Впевнені, що питання, які будуть обговорюватися під час блог-кафе, будуть корисними для молодих блогерів і допоможуть їм краще розуміти специфіку ведення особистого блогу та формування власного бренду блогера, дозволять усвідомити необхідність власної проактивної позиції у формуванні демократичного суспільства засобами блогерства.

Участь у заході  безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проектних заходів.
  2. Досвід написання блогів або бажання почати цим займатися, прагнення  розширити свої   навички критичного мислення, лідерства та самопрезентації.
  3. Обов’язкова реєстрація учасників  за посиланням: https://forms.gle/Et5zwsjVC55vTqWr6.

Метою проекту є:

  • налагодження діалогу серед громадських організацій з питань забезпечення правового захисту  та рівних прав молодих людей в суспільстві;
  • розширення можливостей молодих людей та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі молоді з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з захистом їхніх прав на національному рівні;
  • розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей правозахисту та посилення плюралізму думок.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *