Анонс блог-кафе «Як писати так, аби тебе читали. Лайфхаки журналістки» у місті Чернігів

Людмила Ремньова

Запрошуємо на блог-кафе у Чернігові «Як писати так, аби тебе читали. Лайфхаки журналістки» в рамках реалізації проекту «Разом Ми – Сила або як стати блогером» (Чернігівська область»)!

Під час блог-кафе поговоримо про різноманітні «гачки», які змусять вашу аудиторію відкрити та почитати ваш текст. Розглянемо, у якому форматі можна подавати текст у блогах – традиційні й креативні варіанти. Обговоримо важливі практичні аспекти й пошук тем. Накидаємо перелік тем, які можуть бути цікавими саме вашій аудиторії. Крім того, виконаємо деякі практичні завдання та вправи, які допоможуть відкрити потік креативності й натхнення, посилять віру в себе й сприятимуть творчому самовираженню.  

Блог-кафе відбудеться 3 вересня об 13:00 на базі Національного університету «Чернігівська політехніка», вул. Шевченка, 95, ауд. 1-226.

 Тренерка – журналістка, редакторка, консультантка з PR, керівниця й співзасновниця медіа-центру “Моє місто», психологиня Вікторія Сидорова.

Впевнені, що практичні вправи та теоретичні моменти, які ми виконаємо та розглянемо під час зустрічі, будуть корисними для молодих блогерів, допоможуть їм покращити вже існуючи навички, усунути деякі бар’єри в спілкуванні з аудиторією, розширити перелік форм подачі інформації.

Участь у заході  безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проектних заходів.
  2. Досвід громадської діяльності та бажання посилення лідерських навичок.
  3. Обов’язкова реєстрація учасників  за посиланням:
https://forms.gle/RyDhBMqXNbczUGWo6

Метою проекту є:

  • налагодження діалогу серед громадських організацій з питань забезпечення правового захисту  та рівних прав молодих людей в суспільстві;
  • розширення можливостей молодих людей та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі молоді з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з захистом їхніх прав на національному рівні;
  • розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей правозахисту та посилення плюралізму думок.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *