Вчилися формувати бренд сучасного блогера на блог-кафе у Чернігові

Людмила Ремньова

2 вересня 2020 року в НУ «Чернігівська політехніка» розпочався осінній марафон  блог-кафе в рамках проєкту «Разом Ми – Сила або як стати блогером». Шосте  блог-кафе проєкту було присвячене актуальній темі «Формування бренду сучасного блогера» (модератор – Холодницька Алла). Учасники заходу мали змогу обговорити особливості розвитку навичок критичного мислення при виборі особистої блогосфери, правильного цілепокладання та визначення особистих цінностей блогера, складові персонального бренду та принципи його ефективної побудови.

Присутні на заході молоді лідери  дізналися про лайфхаки створення стратегії просування блогу з огляду на цілі формування персонального бренду та  особливості його популяризації у соціальних мережах. Важливим інсайтом для учасників блог-кафе стало розуміння того, як важливо правильно визначити свої життєві цінності і вже через них обирати ту тематику свого майбутнього блогу, яка йде від серця і базується на переконливій життєвій філософії самого блогера.

Дякуємо тренеру Холодницькій Аллі за цікавий формат заходу та високий професіоналізм, а учасникам – за активну участь, невимушену та доброзичливу атмосферу, відкритість та співпрацю,  корисний обмін власними думками та щирими емоціями.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *