Збережемо планету разом!

Дарина Норець.

Ми живемо у розвиненому, цивілізованому світі. Звикли щодня користуватися плодами науково-технічного прогресу. На жаль, він завдає катастрофічної шкоди екологічній системі нашої планети. Адже щодня сотні тон кіптяви, диму, шкідливих речовин викидається у атмосферу, завдаючи шкоди планеті та нашому здоров’ю.

Звісно, неможливо зупинити роботу промислових заводів та інших підприємств. Проте кожен може зробити свій внесок у захист природи, сформувавши екологічні звички. Наприклад, скоротити пересування автомобільним транспортом, обираючи електричний транспорт, ходити пішки. Більшість з нас не уявляє свого життя без пересування автомобілем. Якщо б кожен замість пересування автомобілем хоча б декілька разів на місяць пройшов пішки, то повітря у великих містах стало б набагато чистішим. Також можна проїхати на велосипеді (і для здоров’я корисно, і природа скаже «дякую»).

Кожен з нас може долучитися до акції під гаслом «Збережемо нашу планету для нащадків». Передивитися власні звички, змінити поведінку на екологічно дружню, поступово перейти до екологічного стилю життя. А почати можна саме з використання екологічно безпечного транспорту та ходьби пішки.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *