Екологічна катастрофа

Денис Ландар.

У сучасному світі більшість проблем безпосередньо пов’язані з екологією, що хвилює не тільки вчених і екологів, а й звичайних людей.

Природа – це все те, що нас оточує. Це і тварини, і рослини, і вода, і небо, і земля. Якщо ми не будемо охороняти природу і піклується про неї, то, врешті вона помре, і нам просто ніде буде жити. Навколишній світ грає в нашому житті велике значення, він дає нам продукти харчування, землю, повітря і багато іншого. Всі ці речі взаємопов’язані, і якщо не буде одного, то не буде і іншого.

Кількість екологічних проблем в наш час просто зашкалює. Це і забруднення навколишнього середовища, і вимирання окремих видів, і виснаження мінеральних ресурсів, і опустелювання. Люди бездумно використовують корисні копалини, добувають нафту і газ у величезних кількостях, а потім дивуються, що наявних запасів вистачить лише на пару сотень років.

У деяких країнах запасів води ледь вистачає, а в інших регіонах люди залишають кран включеним і просто так виливають цілющі краплі. Велика кількість заводів і фабрик негативно впливають на навколишнє середовище, забруднюючи її відходами. Вихлопні гази, що викидаються автомобілями та потягами, а також люди, що бездумно викидають недопалки, де попало,  теж є факторами, із-за яких виникають екологічні проблеми. Вирубка лісів, винищення і полювання на окремі види тварин – все це спустошує природу. І такими темпами, від неї нічого не залишиться.

А може потрібно зупинитися, поки не підздно, і зберегти те безцінне, що у нас є?

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *