Навіщо блогеру креативність?

Ганна Ковальчук.

У сьогоднішній турблентний  час наш світ неможливо уявити без трьох речей: гаджетів, Інтернету та соціальних мереж. Майже кожна третя людина хоче почати вести свій блог, але багато хто задається питанням: «З чого почати?» . Так само саме з цим питанням стикалася і я сама, поки не вирішила піти на блог-кафе  «Як писати так, аби тебе читали, Лайфхаки журналістки» в рамках проекту «Разом Ми- Сила або як стати блогером». В анонсі заходу я прочитала, що на блог-кафе запрошена тренерка  Вікторія Сидорова, відома  журналістка на Чернігівщині, професіонал своєї справи. І  я про себе подумала: «Зараз або ніколи», і зареєструвалась на захід.

Чи не пошкодувала  я потім про це рішення? Ні, ні і ще раз ні!!!  Адже вже у перші 10 хвилин з великим інтересом слухала Вікторію, яка ділилася безцінним професійним досвідом та   цікавими історіями зі свого життя і робила це дуже майстерно і невимушено.  Серед всієї інформації мені найбільше сподобався групова вправа  на розвиток  креативності, під час якої  кожен з учасників повинен був придумати свій власний креативний спосіб використання  самого звичайного стаканчика для кави. Це був неймовірно яскравий  брейн-стормінг ідей,  і кожна з них була по-своєму цікавою. Але головне, що мене вразило – у кожного з учасників блог-кафе був свій неповторний варіант. Так само неповторними будуть наші блоги. І в цьому їх особлива цінність.

Ось так на прикладі звичайного паперового стаканчика для кави я усвідомила, що саме креативність є одним з найважливіших факторів успішного  ведення блогу. Погодьтеся, що дивитися одне й те ж саме  кіно багато разів вже й не так цікаво.   І поступово втрачається інтерес і до блогерів, які  просто повторюють один одного,  замість того, щоб придумати щось своє, нове, неповторне і цікаве для глядацького погляду.

Кожен з нас здатний створити, придумати і реалізувати безліч нових ідей, адже їх внутрішній запас насправді безмежний. Всі ми профі в тому, що насправді любимо і чим живемо.  Тільки важливо постійно розвивати свій потенціал і не боятися  втілювати ідеї в реальність. Звичайно, що на одній креативності далеко не заїдеш. Не варто недооцінювати також  навички  дослідження проблеми, формування контенту,  володіння емоціями та  жестами у випадку створення відеоблогів, що набувають зараз неабияку популярність.  Весь цей комплекс навичок  при правильному використанні призводить до успіху.

Хочу  подякувати Вікторії за те,  що поділилася з нами усіма секретами блогерства  і допомогла здолати невпевненість в собі  і почати писати свої перші  блоги.  

Блоги – це дуже цікаво! Всім раджу спробувати!

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *