Високий чи низький?

Богдан Корзан.

     У світі є велика кількість проблем, які турбують українську молодь, однією з них є проблема високого зросту окремих людей. Особисто мене турбує питання, чому відстоюють гендерну нерівність , відкривають заклади для вегетаріанців, погоджують проведення заходів для людей з іншою орієнтацією і нічого не роблять для високих людей?
     Усі стандарти сучасного життя більше підходять для людей середнього зросту. Речі, які нас оточують нижче, вужче, коротше,  ніж  потрібно для людини з високим зростом: одяг, громадський транспорт, деякі меблі тощо. Знаєте яке найзручніше місце в маршрутці? Ні, не місце біля водія, а місце під вентиляційним люком. Питання вибору одягу також не є простим, але підібрати зручний, гарний одяг досить важко. Усіх високих дітей у школі ображають, називають «шпала», «жираф». В багатьох готелях душ знаходиться на рівні підборіддя.
     Я вважаю, що зріст – це як колір шкіри, національність , те, що не залежить від людини, тож чому більшість цього не враховує? Кожен з нас має певні особливості, тому ми повинні поважати кожного і враховувати побажання інших, роблячи життя комфортним для всіх.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *