Брак вільного часу

Олександр Полянський.

Мало в кого не було ніколи відчуття нестачі вільного часу, що доводилося забувати про бажання відпочити чи зайнятися своїм хобі. Постійно не вистачає часу, бо необхідно працювати до ночі, щоб встигнути зробити важливі справи.

Що потрібно робити, щоб завжди встигати? Однозначної відповіді на це питання не існує. Багато чого залежить від вашої вмотивованості встигнути якомога більше, правильного розпорядку дня та пріоритетності ваших завдань.

Перш за все, не потрібно відкладати виконання справ на потім, до останнього моменту, коли вже майже запізно. Треба намагатися робити справи швидко і якісно. Коли ви відчуваєте, що у вас є багато часу, робота буде дуже повільно просуватися, тому необхідно підсвідомо давати собі менше часу, щоб прискорити свою продуктивність.

Друге, на що треба звернути увагу – це правильний розпорядок дня. Ми можемо так сильно сконцентруватися на роботі, що забуваємо про зарядку, сніданок, похід у магазин тощо. Потрібно постійно розраховувати свій час на необхідні життєві речі, щоб не марнувати своє життя.

І останнє, на що хочу звернути увагу, – це пріоритетність. Найважливіші завдання необхідно виконувати в першу чергу, а не дуже важливі відкидати, щоб звільнити свій час.

Дотримуючись цих правил можна правильно розподілити свій час, щоб додати до свого життя більше вільного часу.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *