Дозволь собі помилятися

Галина Конечна.

Став ❤️,  якщо хоч раз боявся помилок.

Що ти відчуваєш, коли збираєшся приступити до чогось нового і грандіозного, що так довго обмірковував і планував? Ентузіазм? Рішучість?

Тоді чому ти так довго відкладав це і не робив перший крок? Зізнайся чесно, ти просто боїшся.

Ти можеш шукати собі «вагомі» виправдання, що для початку тобі потрібні час, гроші, однодумці і так далі. Перестань бути заручником обставин. Ти маєш все, що потрібно, щоб домогтися всього, чого хочеш!

Страх перед будь-яким новим починанням – це нормально. Кожен відчуває його при зіткненні з чимось незвіданим на рівні інстинкту. Але не можна давати йому можливість заважати тобі діяти.

Якщо перестати контролювати його, намагаючись залишатися в зоні комфорту, ця зона з часом буде все більш і більш звужуватися.

Перестань БОЯТИСЯ ПОМИЛОК!
Вони дають прогрес.
Вони показник того, що ти дієш, ти йдеш вперед.

Як часто ти думаєш про те, як щось зробив погано,  і тобі соромно за це? Я думаю, що частенько. А як часто ти згадуєш промахи інших? У цьому випадку, швидше за все, набагато менше.

Людей не хвилюють інші люди. Їх хвилюють вони самі.

Щоб перестати боятися, потрібно це зробити. Складно вийти із зони комфорту, але можливо.

Починай з «дрібниць». Наприклад, якщо ти хочеш вивчити іноземну мову, то можеш самостійно вивчити хоч 5 слів або алфавіт. Просто почни! Хоча б 1 маленький крок і ти вже попереду всіх, хто не зробив нічого.

Зрештою, присвячувати хоча б кілька хвилин в день, роблячи те, що здатне наблизити тебе до твоєї мрії – більш ефективний шлях, ніж просто сидіти і боятися, що нічого не вийде.

Ти почни! Я вірю, що у тебе все вийде!

Поділися в коментарях, тобі складно починати щось нове?

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *