Мотивація: те, що від тебе раніше ховали

Галина Конечна.

Буває, дивишся на когось і думаєш: «У неї (нього) така велика сила волі …. Ось у неї (нього) завжди все виходить! Їй (йому) постійно везе! »

Насправді, у цієї людини може бути не така вже й велика ця сила волі, швидше за все є величезне бажання та сильна мотивація.

Ось тільки де брати цю мотивацію?
Став ❤️ і читай до кінця!

? МЕТА
Все досить просто, якщо ти конкретно знаєш, що ти хочеш, і можеш уявити, як ти вже досягнув цієї мети. Коли ти знаєш «Навіщо?», ти знайдеш відповідь на будь-яке «Як?»

?ФІКСУЙ УСПІХИ
Довгий і безрезультатний шлях кого-завгодно позбавить мотивації. А ось всі отримані результати надають крила! Багато успішних людей ведуть щоденник успіху, де щодня записують свої маленькі перемоги, які встигли зробити за день. Це дуже ефективно, але зовсім не обов’язково. Просто перед сном згадай, що ти встиг зробити за день. І не переймайся, якщо ти не встиг все. Зробивши 2 справи з 10, ти вже все одно ближче до бажаного, якби не зробив нічого.

Прокинувся раніше звичайного на 15 хвилин? Добре!
Поснідав яєчнею з салатом, а не крильцями з КFС? Чудово!
Зробив все заплановане на день? Взагалі молодець!

?НАГОРОДИ
Приємніше йти вперед, якщо попереду тебе чекає нехай не великий, але приз або подарунок. За те, що ти продуктивно попрацював цілу годину можеш нагородити себе чашкою чаю або цукеркою. Чим більше виконано роботи, тим більша нагорода.

?СЛІДКУЙ ЗА ЗДОРОВ’ЯМ
Коли хворієш і тобі погано, то про яку мотивацію може йти мова? Обов’язково стеж за тим, щоб ти себе добре відчував. Здорова людина може все!

?ВІДПОЧИНОК
Не забувай відпочивати! Від роботи дохнуть коні, і ніякі обіцяні гори морквин їм не допоможуть.

Якщо ти чекав знак, щоб почати діяти, то ось він!

Поділися в коментарях тим, що тебе мотивує! ⬇️⬇️⬇️

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *