Хто такий блогер?

Артемій Красенко.

“Блогер – це людина, яка веде блог” – може сказати хто-небудь с твоїх друзів і це насправді так, але треба знати декілька особливостей написання блогу. Ось тому і було проведено низку заходів блог-кафе “Разом Ми – Сила або як стати блогером”.

Нещодавно я став одним із слухачів цього заходу. Викладач предмету “Лідерство та Team building” Ремньова Людмила запросила нас вислухати людину, яка активно веде Facebook.

Було дуже цікаво дізнатися як уникати фейків і яку інформацію слід вважати достовірною, навіть якщо немає остаточного її підтвердження. Також було розглянуто приклад написання тексту з прихованим мотивом, який розрахований на персональну вигоду автора і простоту сенсу для звичайного читача. Все це було проведено у одному з найкращих приміщень університету, обладнання відповідало сучасним стандартам, а кава і печиво надавали сил для подальшого поглинання корисних знань.

Я, як людина, яка частенько буває у соціальних мережах, дізнався багато цікавого про інформацію з Інтернету. Деякі нюанси написання блогів та розрізнення фейку від правди – це основні поняття, які повинен знати блогер.

Отже, хто такий блогер? Блогер – це людина, яка активно веде свою сторінку у будь-якій соціальній мережі. Вона опубліковує статті (блоги) на різні тематики, тим самим поширює свою думку з оточуючими. А вони насамперед підписуються на тих людей, чиї думки і надалі бажають вислуховувати.

Що треба, щоб стати блогером? Всього-на-всього вміння користуватися Інтернетом, відрізняти фейк від достовірної інформації, писати блоги і зацікавлювати читачів.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *