Насилля з дитинства = зруйноване життя?

Анастасія Щасна.

Моє дитинство проходило в люблячій сім’ї, але я завжди чула історії від своїх друзів, що піддавалися моральному чи фізичному насиллю. Це було страшно слухати. Вже зараз (знаходячись в більш усвідомленому віці) я можу глибше проаналізувати цю проблему.

За насильство над дітьми, що призвело до їх смерті, відкрито більше 250-ти кримінальних проваджень за 2020 рік. Ти уявляєш? І це тільки статистика смертності, а скільки було випадків, що не дійшли до неї, що могли покалічити дитину фізично чи завдати моральної шкоди на все життя?

Набагато страшніше стає, коли усвідомлюєш, що батьки – це ті люди, яким діти звикли розповідати про внутрішні переживання. То ж до кого може піти дитина, коли вдома має тільки біль? Протягом життя ми зустрічаємо нових знайомих, але, на жаль, не від усіх отримуємо таке ставлення до себе, якого ми б бажали. І це я навіть не кажу про наркоманів, алкоголіків, вбивць…  А ти замислювався над тим, що, може, вони не знають, як жити інакше; як дарувати людям підтримку, віру, любов; як привести своє життя до ладу?

Я сподіваюсь, що ти замислишся над цим питанням, бо, як ми часто любимо говорити, людині потрібно залишити слід за собою, а він то залежить не тільки від неї…

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *