НАТХНЕННЯ: де його шукати

Галина Конечна.

Усім зрозуміло, що працювати легше, коли у тебе є мотивація і натхнення. Якщо про мотивацію я вже говорила, то що зробити з натхненням, звідки його взяти?

? У мене часто його взагалі немає, доводиться працювати як є, інакше результату не буде. Зазвичай, треба просто почати і вже по ходу роботи виникають нові думки і геніальні ідеї.

?Іногда буває, що у мене посеред ночі виникає просто полум’яна ідея нової роботи. Усе через те, що в перебігу дня я дивлюся купу різних ресурсів і мозок до вечора їх обробляє, а потім видає результат.

Ресурси для натхнення:

Pinterest
Instagram
Behance
Dribble
DevianArt

? Якщо необхідний миттєвий спалах енергії, то варто зайти і подивитися, як кажуть у мене в універі,  «аналоги». Це роботи, схожі на твою задумку. І не важливо, дизайнер ти або юрист, на основі інших робіт з’являються слушні думки.

?Ми живемо в 21-ому столітті, не потрібно винаходити кожен день велосипед. Можна працювати з уже існуючою інформацією і створювати унікальні речі.

?Ще є такий варіант, що ти просто постійно працюєш і не даєш собі відпочивати. Ти тільки використовуєш свій ресурс і  не відновлюєш його. Відпочинь,  і твоя муза сама тебе знайде⭐️

Відправ смайлик ? в коментарі, якщо тобі не вистачає натхнення.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *