Перший крок до ідеального портфоліо

Галина Конечна.

Кожній творчій людині необхідно портфоліо з його найкращих робіт. Якщо з роботами все більш менш зрозуміло, то залишається велике питання,  куди викладати свої роботи, щоб їх помітили?

Існує більше 100 сайтів для портфоліо, але я відібрала 5 найкращих!

1. Behance.net
Один з найбільших сайтів для портфоліо. Підходить для фотографів, дизайнерів, художників, ілюстраторів, розробників ігор і багатьох інших. Розміщення робіт безкоштовне, але планка якості дуже висока.
Підходить для командної роботи.

2. Dribble.com
Ще один великий сайт для портфоліо художників, дизайнерів та ілюстраторів. Інтерфейс схожий з Behance, однак тут ви не створюєте проєкти, а завантажуєте шоти – невеликі зображення 400х300 пікселів.

3. Pinterest.com
Являє собою каталог візуальних закладок. Ваша сторінка тут  має вигляд  тематичної дошки, на якій прикріплюються зображення та посилання на інші сайти.

4. Deviantart.com
Міжнародна соціальна мережа художників. Тут можна швидко зробити портфоліо, завантаживши зображення і налаштувавши один із запропонованих шаблонів оформлення.

5. Instagram.com
Не варто забувати про старий добрий профіль в Інстаграм. Тут можна не тільки викласти свої роботи, а й залучити море клієнтів.

А яким ресурсом користуєтеся ви? І чи є у вас портфоліо взагалі?

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *