Спорт в житті сучасної української молоді

Владислав Василенко.

Спорт відіграє дуже важливу роль в житті кожної людини. Юнаку або дівчині не обов’язково бути професійним спортсменом, але треба хоча б деякий час виділяти на фізичні вправи, рухливі ігри – це дуже корисно для нашого здоров’я.

В сучасній Україні досить багато молоді має проблеми зі здоров’ям. В когось проблеми з серцем, у деяких слабкий імунітет (і, відповідно, часті хвороби). Не в останню чергу на таку негативну тенденцію погіршення здоров’я молодих людей впливає недостатня кількість часу, проведена ними в русі. А найкращим, найвеселішим і найкориснішим способом рухатися для людини є, на мою думку, саме спорт. Набагато краще годину пограти в футбол, ніж ту ж годину витратити на мобільний телефон чи подібне безглузде заняття. Звичайно, з розвитком техніки потреба у фізичній активності значно зменшилася, але повністю відмовлятися від покращення фізичного розвитку свого тіла неправильно. Спорт також допомагає в розумовій активності, часто розвиває лідерські якості, та й просто надає заряд позитивних емоцій.

На мою думку, чим більше сучасна молодь буде залучатися до спорту, тим здоровіша буде наша нація. Спорт має бути одним з головних атрибутів в житті кожної людини, яка хоче зберегти своє здоров’я на довгі роки життя.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *