У чому істинний секрет успішності людей?

В’ячеслав Павлюк.

Протягом мого життя я дуже часто зустрічаю людей, які не можуть знайти себе в цьому житті. Вони зупиняються на одному місці та не знають як рухатися далі по драбині сучасного світу. Дуже часто вони шукають проблему в інших несуттєвих дрібницях, наприклад: “У нього були кращі умови ніж у мене, тому він впорався, а я — ні”. Але, насправді, чи правильним буде звертати увагу на розвиток іншої людини і рівнятися до неї щодо власного прогресу у будь-якій сфері? Якщо бути відвертим, лише дуже самозакохані люди бачать проблему тільки в інших, вони ніколи не зможуть досягнути “Евересту” прогресу, бо, шукаючи собі виправдання, вони рівняють себе до когось, хто краще за них, щоб не зізнаватися собі, що вони — нікчеми.

На мою думку, саме психологічний підхід людини до якоїсь справи визначає її успіх. Адже кожний — господар своєї долі та сам будує свій життєвий шлях. Отже, саме цьому низький відсоток людей може досягти успіху, бо вони стараються, будують своє життя, сходинка за сходинкою збираються на Олімп.

Тому, якщо ви хочете щось змінити у своєму житті, то гарно подумайте в чому насправді головна проблема багатьох невдач: чи в тому, що хтось старанно будував своє життя, не витрачаючи його на безглузді речі, чи те, що тобі просто не вдалося опанувати себе в критичній ситуації, подолати своє его і підкорити цей світ собі?

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *