Спортивнині клуби – зона небезпеки

Тетяна Децюк.

Соціальна ізоляція цього року сприяла тому, що тепер всі намагаються насолодитися кожною хвилиною «нормального» світського життя. І звичайно ж всі наїдені кілограми конче необхідно «зганяти» в спортивних залах, клубах тощо…

На сьогодні моє рідне м. Чернігів знаходиться в помаранчевій зоні. Це означає, що збиратися кількістю більше 20 осіб заборонено. Все ніби чітко зрозуміло і розповсюджується на всі організації. Але правила, виявилось, розповсюджуються не на всіх. Більшість спортивних клубів продовжують активно працювати. Це ж прибуток! А якщо скоро геть закриють! Я розумію всі ризики, але що ж робити тим, хто купив абонимент? Якщо людина реально побоюється за власне життя, вона залишається в дома і втрачає гроші, можливо тяжко зароблені… Або продовжує відвідувати зал, напханий по вінця людьми, іноді в невеличкій не провітрюваній кімнаті, де спортивний інвентар не дизенфікується….

Чому ніхто не слідкує за дотриманням правил карантину? Чи це не так важливо? Чи ті, хто займаються спортом, мають імунітет до Covid19?

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *